Over ons

Het maken en ontwerpen van kinderkleding is iets wat ik echt heel leuk vind om te doen. Er was naar mijn idee niet genoeg leuke hippe jongenskleding en stoere meidenkleding te vinden. Daarom heb ik besloten dat zelf te gaan maken. Ik combineer kleurige stoffen met vrolijke prints. Alle kleding wordt handgemaakt door mij en is dus uniek.

Omdat ik van dichtbij heb gezien hoe vervelend een sonde is voor een kind, gebruik ik de kleurrijke stoffen ook voor het sonde – assortiment. Alles om het voor deze kinderen een beetje leuker te maken.

De kledingpatronen zijn veelal van Sofilantjes en Peek- a- Boo (Duidelijke uitleg, goede maatvoering, en origineel)

Speciale verzoeken of kleding op maat? Laat me weten wat je wensen zijn, ik denk graag met je mee!

Bianca

Kamer van Koophandel nummer: 75009684