Sonde assortiment

Sondevoeding is voor een kind natuurlijk niet fijn, maar helaas soms nodig. Gelukkig kun je vaak niet-leuke dingen net iets leuker (of praktischer) maken en dat is ons doel met ons sonde assortiment!

Sondepads

Pads voor de peg sonde of MIC-KEY button kunnen vrolijker, sondezakjes zijn praktisch om het slangetje in op te bergen, en soms is een sondeclip weer fijner dan een zakje. 

Alle pads en zakjes zijn netjes afgewerkt en wasbaar op 40 graden. In de webshop vind je de huidige collectie, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wordt jouw kind blij van vliegtuigen, sprookjes, robots, dieren of iets anders? Laat het me weten, dan kijk ik wat er mogelijk is. Als het er maar leuker van wordt voor jouw zoon of dochter!

Aangepaste kleding

Qua kleding is lang niet alles praktisch wanneer je bijvoorbeeld met een (peg)sonde te maken krijgt. Soms kan een extra zakje, knoopsgat of opening zoveel handiger zijn. Leuke aangepaste kleding voor kinderen is over het algemeen niet makkelijk te vinden. Ik wil graag dat jouw kind ook mijn kleding kan dragen. Daarom kan de baby-en kinderkleding uit de webshop voor een kleine meerprijs aangepast worden aan wat jouw kind nodig heeft. 

Op het bestelformulier kunt je aangeven wat de extra wensen zijn, als die er zijn.

En heb je vragen? Neem gerust even contact op!